Πρώτο workshop του προγράμματος συνεχιζόμενης εκπαίδευσης “Relational Gestalt Psychotherapy”

Πρώτο workshop του προγράμματος συνεχιζόμενης εκπαίδευσης “Relational Gestalt Psychotherapy”

Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε το πρώτο από τα 3 εργαστήρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης με θέμα “Relational Gestalt Psychotherapy”, με συντονίστρια τη Dr. Sally Denham-Vaughan*, προσκεκλημένη από το Gestalt Foundation για το σκοπό αυτό από το Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Η Dr. S. Denham-Vaughan αψήφησε τις μεγάλες δυσκολίες που προέκυψαν με την απότομη επιδείνωση του καιρού στο Ηνωμένο Βασίλειο και ταξίδεψε κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για να καταφέρει τελικά να είναι κοντά μας για ένα ιδιαίτερα δημιουργικό εργαστήριο στο οποίο οι συμμετέχοντες “Πλοηγήθηκαν στο ταξίδι του Καλού και του Κακού με την ψυχοθεραπεία Gestalt ως «πρακτική διάκρισης»”. Ένα θέμα με ιδιαίτερο φιλοσοφικό ενδιαφέρον που ένωσε τη νεοσύστατη ομάδα επαγγελματιών που είχαν ταξιδέψει από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη για αυτό το εργαστήριο.

 

Ευχαριστούμε θερμά την Dr. S. Denham-Vaughan που ξεπέρασε όλα τα εμπόδια για να συντονίσει αυτό το δημιουργικό εργαστήριο με τον μοναδικό της πνεύμα αλλά και όλους τους συμμετέχοντες για τη δυναμική αυτής της ομάδας!

 

* Dr Sally Denham-Vaughan, είναι Διεθνώς Αναγνωρισμένη Εκπαιδεύτρια Ψυχοθεραπεύτρια και Επόπτρια, Οργανωσιακή Σύμβουλος και Πιστοποιημένη Coach. Με σπουδές στην Κλινική Ψυχολογία και στην Ψυχοθεραπεία Gestalt, έχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας σε ανώτατες διοικητικές θέσεις στο NHS στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ειδικεύεται στην ανάπτυξη “Σχεσιακής Ηγεσίας”, οργανωσιακού και Κοινοτικού μετασχηματισμού αλλά και της ηθικής Διακυβέρνησης. Πρόσφατα έχει επικεντρώσει το Συμβουλευτικό της έργο σε ευρείας κλίμακας προγράμματα αλλαγής οργανωσιακής κουλτούρας για λογαριασμό παγκόσμιων Οργανισμών που ασχολούνται με θέματα βιώσιμης, ηθικής, και περιβαλλοντικής ανάπτυξης. Απασχολείται επίσης ως εκτελεστικός coach με Ανώτατα Διοικητικά Στελέχη (CEO’s) και Διοικητικά Συμβούλια Ανθρωπιστικών Οργανισμών. Είναι συν-ιδρύτρια του Relational Change, ενός Διεθνούς Οργανισμού που ειδικεύεται στην Ανάπτυξη Σχεσιακών Προσεγγίσεων σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, Διεθνής Σύμβουλος Διοίκησης στο Relational Center του Los Angeles, Ακαδημαϊκός Σύμβουλος στο Διδακτορικό Πρόγραμμα του Metanoia/Middlesex University του Λονδίνου, Διεθνές μέλος του Ακαδημαϊκού σώματος στο Pacific Gestalt Institute στην Καλιφόρνια και μέλος του Taos Institute. Κάνει συχνά παρουσιάσεις σε συνέδρια και διεθνή κέντρα κατάρτισης και ήταν κύρια ομιλήτρια στη διάσκεψη GANZ (Gestalt Australia and New Zealand), το 2014.