Ετήσιο Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Αθήνα

Το Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Εκπαίδευσης Gestalt Foundation, θεωρώντας απαραίτητη τη δια βίου εκπαίδευση για κάθε Ψυχοθεραπευτή  και Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας Gestalt, οργάνωσε και προσφέρει και αυτή τη χρονιά διάφορες δραστηριότητες συνεχιζόμενης εκπαίδευσης.

 

Οι δραστηριότητες αυτές απευθύνονται σε ψυχοθεραπευτές Gestalt ή και άλλων προσεγγίσεων, με κλινική εμπειρία που θέλουν να διερευνήσουν θέματα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε εποπτικό επίπεδο μέσα από τη σχεσιακή οπτική της θεωρίας της θεραπείας Gestalt.

 

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω οι δραστηριότητες αυτής της ακαδημαϊκής χρονιάς 2023 - 2024 περιλαμβάνουν: Ένα πρόγραμμα τεσσάρων τριήμερων εργαστηρίων με θέμα Gestalt  και Παιδί”, έναν κύκλο μονοήμερων επτάωρων εργαστηρίων εποπτείας πάνω στο περυσινό πρόγραμμα με θέμα τα «Δουλεύοντας με Ζευγάρια στη θεραπεία Gestalt No 2» των οποίων τα αναλυτικά προγράμματα αναφέρονται στη συνέχεια.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

  • Είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση όλου του κύκλου των εργαστηρίων που αναφέρονται παραπάνω.
  • Για συμμετοχή, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
  • Για δηλώσεις συμμετοχής: athina@gestaltfoundation.gr
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για δήλωση συμμετοχής είναι η καταβολή προκαταβολής (30% του κόστους συμμετοχής) τουλάχιστον 15 μέρες πριν την έναρξη του πρώτου εργαστηρίου, η οποία δεν επιστρέφεται.

Το φετινό πρόγραμμα εστιάζει στη θεραπεία με τα παιδιά και έχει σαν στόχο την εμβάθυνση στη θεωρία, στην εποπτεία και στην προσωπική ανάπτυξη των επαγγελματιών μέσα από την ψυχοθεραπευτική προσέγγιση…
Εργαστήρια εποπτείας και πρακτικής, συνέχεια του περυσινού Προγράμματος Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης που θα διεξαχθεί ως ακολούθως:   1ο Εργαστήριο   ΗΜΕΡΟΜΗΝΙA:   Κυρ. 14 Ιανουαρίου  2024     Ώρες: 10:00-17:00  …