Ετήσιο Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Αθήνα

Το Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Εκπαίδευσης Gestalt Foundation, θεωρώντας απαραίτητη τη δια βίου εκπαίδευση για κάθε Ψυχοθεραπευτή και Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας Gestalt, οργάνωσε και προσφέρει και αυτή τη χρονιά ένα ετήσιο πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα αυτής της ακαδημαϊκής χρονιάς, έχει σαν στόχο την εμβάθυνση στη θεωρία, στην εποπτεία και στην προσωπική ανάπτυξη των επαγγελματιών σε σχέση με τη «Δυναμική της ομάδας»

Επιφανείς εκπαιδευτές από το εξωτερικό, που έχουν βαθειά επιστημονική γνώση και πολυετή πείρα στο θέμα αυτό, όπως οι Guus Klaren από την Ολλανδία και ο Guy Pierre Tur Valverde από το Μεξικό προσκλήθηκαν και μας έκαναν την τιμή να δεχτούν, για να συντονίσουν τα εργαστήρια του συγκεκριμένου προγράμματος.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: €670

 

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα.

Τα workshops θα λάβουν χώρα στα γραφεία του Gestalt Foundation, στην Αθήνα, Γ. Σισίνη 39, πλησίον Hilton, στον 4ο όροφο.

Επειδή οι συντονιστές του προγράμματος είναι διακεκριμένοι ψυχοθεραπευτές Gestalt, προσκεκλημένοι από το εξωτερικό, είναι αναγκαίο, οι δηλώσεις συμμετοχής να οριστικοποιηθούν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2018.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος γι’ αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Ως εκ τούτου, κρίνεται απαραίτητο, για τη κατοχύρωση της δήλωσης συμμετοχής, να εξοφλείται το 30% του κόστους συμμετοχής το οποίο και δεν επιστρέφεται.

Επιπλέον με τη δήλωση συμμετοχής και την εξόφληση του 30% θα αποσταλεί στους συμμετέχοντες βιβλιογραφία την οποία θα πρέπει να έχουν μελετήσει πριν ξεκινήσει ο κύκλος των workshops.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τη γραμματεία του κέντρου της Αθήνας, καθημερινά πλην Σαββάτου, 10:00-18:00, στο τηλέφωνο 210 7254010 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Το πρόγραμμα, που είναι συνολικής διάρκειας 48 ωρών, θα υλοποιηθεί μέσα από δύο τριήμερα εργαστήρια, ως ακολούθως:

v  “A political perspective on group dynamics” Our Gestalt field theory allows us to be aware that all members have a point of view on the group situation and no…
v  “Working with group from a relational Gestalt approach”   Our theory has had a fortunate evolution and opportunity to clarify certain theoretical concepts. Since its foundation in 1951 Gestalt…