Εκπαιδευτικά - Βιωματικά εργαστήρια

Το Gestalt Foundation οργανώνει και προσφέρει κάθε χρόνο εκπαιδευτικά – βιωματικά εργαστήρια που καλύπτουν συγκεκριμένα θέματα που αφορούν στις ανθρώπινες σχέσεις, στην οικογένεια, στα συναισθήματα, στον εργασιακό χώρο.

Τα εργαστήρια αυτά απευθύνονται στους εκπαιδευόμενους του Gestalt Foundation, σε επαγγελματίες του χώρου της ψυχικής υγείας και των Ανθρωπίνων Επιστημών, καθώς και σε άτομα που επιθυμούν να πάρουν μια «γεύση» από τη θεωρία, τη μεθοδολογία και τις εφαρμογές της θεραπείας Gestalt αλλά και να γνωρίσουν περισσότερο τον εαυτό τους, να πειραματιστούν με πιο εκφραστικούς τρόπους επικοινωνίας και να έρθουν σε επαφή με ενδοπροσωπικές και διαπροσωπικές συγκρούσεις.

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

  • Για συμμετοχή στα εκπαιδευτικά – θεματικά, βιωματικά & λοιπά εργαστήρια, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
  • Για δηλώσεις συμμετοχής: athina@gestaltfoundation.gr
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για δήλωση συμμετοχής είναι η καταβολή προκαταβολής (30% του κόστους συμμετοχής) τουλάχιστον 15 μέρες πριν την έναρξη του εργαστηρίου, η οποία δεν επιστρέφεται.
  • Η εξόφληση της συμμετοχής πρέπει να γίνεται πριν τη πραγματοποίηση του εκάστοτε εργαστηρίου.
  • Σε περιπτώσεις κύκλου εργαστηρίων η εξόφληση πρέπει να γίνεται πριν την έναρξη του τελευταίου εργαστηρίου.

 

 

Είναι ευρέως γνωστό, από την πρακτική που ασκείται ήδη σε πλήθος δομών διεθνώς, αλλά και στη χώρα μας, ότι η διαδικασία της ψυχοθεραπείας διευκολύνεται με εντυπωσιακά αποτελέσματα όταν στην επαφή…
"Η σπηλιά που φοβάσαι να μπεις, κρύβει το θησαυρό που ψάχνεις" (Joseph Campbell, συγγραφέας και θεωρητικός).  Ο φόβος πολλές φορές αντιμετωπίζεται σαν εχθρός, ειδικά όταν μας εμποδίζει στο να ζήσουμε…