«Μια διαδρομή μέσα από την παράδοση στο ρυθμό, το χορό, τις ρίζες μου … Μια διαδρομή … σε μένα …»

… από τα κουτάλια, τα ποτήρια, τα ταψιά και τις κατσαρόλες της παιδικής μας ηλικίας … στο ντέφι, το τουμπελέκι, τα ζίλια και τα μπεντίρ της ενήλικης ζωής μας. Συντονισμός ψυχής και σώματος, μουσικές γέφυρες ανάμεσα στο χθες και στο σήμερα, σ’ ένα εκρηκτικό πάντρεμα της παράδοσης, της τέχνης, της ίδιας της ροής της ζωής μας.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: Σάβ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ώρες: 17:00 – 21:00

   Κυρ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ώρες: 12:00 – 16:00

   Σάβ. 9 Απριλίου 2016 Ώρες: 17:00 – 21:00

   Κυρ. 10 Απριλίου 2016 Ώρες: 12:00 – 16:00

 

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Studio Χορού «ΚΙΝΟΥΜΕ», Καμβουνίων 9, Θεσσαλονίκη, 1ος όροφος

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ: Χατζηλάκου Κάτια, M.Sc. Κοινωνικής και Κλινικής Ψυχολογίας Α.Π.Θ., Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Gestalt, μέλος Σ.Ε.Ψ. & EAGT (Ex-Chair of NOGT and External Relation of EAGT). Κάτοχος ECP (European Certificate of Psychotherapy). Ιδρυτικό Μέλος του Κέντρου Ψυχοθεραπείας & Εκπαίδευσης Gestalt Foundation. Ιδρυτικό μέλος Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt.

Κατσαμάκης Κωνσταντίνος, Κινησιολόγος, απόφοιτος Ανωτέρας Επαγγελματικής Σχολής Χορού Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πουλιανάκης Κωστής,  ασχολείται με τα παραδοσιακά κρουστά από το 1999. Έχοντας μαθητεύσει με μεγάλους δασκάλους στο μουσικό εργαστήρι Λαβύρινθος (Zohar Fresco- Frame Drums, Pedram Khavar Zamini- Tombak, Omer Erdogular- ney, Χάρις Λαμπράκης- Ελεύθερος αυτοσχεδιασμός) αναλαμβάνει το 2009 τη διδασκαλία των παραδοσιακών κρουστών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει παίξει με τον Ρος Ντέιλι, το Μοτέλ Σελενίκ και διάφορα άλλα σχήματα της Κρήτης και της Θεσσαλονίκης. Από το 2014 κάνει ένα μεταπτυχιακό στην Ινδική Μουσική, στην Ακαδημία τεχνών Κονταρτς στο Ρότερνταμ.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: €100 το κάθε εργαστήρι*

*Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης και των δύο εργαστηρίων με κόστος συμμετοχής €180