Διάλεξη στις 14/03/2019 στην Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ στην Αθήνα

Διάλεξη στις 14/03/2019 στην Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ στην Αθήνα

 

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο κύκλος των ανοιχτών διαλέξεων του Gestalt Foundation σε συνεργασία με την αλυσίδα πολιτισμού ΙΑΝΟΣ, με ομιλήτρια την κα Γιάννα Γιαμαρέλου*.

Θέμα της διάλεξης, ένα θέμα τόσο δυνατό και ζωτικό, που αναμφισβήτητα μας έχει όλους αγγίξει σε κάποια στιγμή της ζωής μας:

«Ενοχές, μια ανθρώπινη διαδικασία».

 Η κα Γιαμαρέλου εστίασε στην κατανόηση αυτής της ανθρώπινης διαδικασίας και κυρίως στο πότε και πώς οι ενοχές μπορούν να αποτελέσουν αρωγό στην εξέλιξή μας σε σχέση με τον εαυτό μας και τους άλλους, αλλά και στο πότε και πώς αυτή η λειτουργία γίνεται ένας φαύλος κύκλος που μας παγιδεύει και μας ταλαιπωρεί.

Με την ολοκλήρωση της διάλεξης, όπως ήταν αναμενόμενο, οι παρευρισκόμενοι έθεσαν πολλά και ιδιαίτερα ερωτήματα, που αποτέλεσαν το έναυσμα για περαιτέρω διερεύνηση και κατανόηση αυτής της διαδικασίας στον κύκλο της ζωής μας.

 

*Γιάννα Γιαμαρέλου, M.Α. Κλινικής Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Gestalt, Μέλος της EAGT, κάτοχος ECP.

Ιδρυτικό Μέλος του Κέντρου Ψυχοθεραπείας & Εκπαίδευσης Gestalt Foundation & της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt.