«Όταν το φόντο γίνεται μορφή … στο γενεόγραμμά μου …»

Ένα μύθο θα σας πω που σκιαγραφεί το γλυπτό της οικογένειάς μου. Αντλώντας από τις ρίζες μου χαρτογραφώ την ιστορία των σχέσεων και των οικογενειακών μοτίβων που κληρονομώ από τους προγόνους μου, βιώνω στο σήμερα και διαμορφώνω για τις επόμενες γενιές. Μύθοι, αλήθειες, μυστικά, απώλειες, παραδόσεις, αινίγματα, διαδρομές, πηγές, επιλογές, οράματα, διδάγματα… από γενιά σε γενιά. Θα γίνουμε ερευνητές – εξερευνητές για να τα «φέρουμε» στο φως και να τα αποτυπώσουμε στο Δέντρο της Ζωής.

Το εργαστήριο αυτό θα ξεκινήσει τη διαδρομή του με δύο διαδικτυακές συναντήσεις (οδηγίες, κατευθύνσεις), θα ξεδιπλωθεί στην έρευνά του και θα φιλοξενηθεί στο τριήμερο – δια ζώσης (residential) εργαστήριο στον ξενώνα «Ανάβαση» στα Τζουμέρκα (περιοχή Τσόπελα).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:  Παρ 2 Φεβρουαρίου 2024               Ώρες: 18:00-21:00 (διαδικτυακή συνάντηση)

                             Παρ. 19 Απριλίου 2024                    Ώρες: 18:00-21:00 (διαδικτυακή συνάντηση)

      Παρ. 27 Σεπτεμβρίου 2024              Ώρες 16:00 – 20:00 Δια ζώσης συνάντηση  Residential

      Σαβ. 28 Σεπτεμβρίου 2024               Ώρες: 10:00-19:00

      Κυρ. 29 Σεπτεμβρίου 2024               Ώρες: 10:00-15:00

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ: Μπάλλιου Δέσποινα, M.Sc. Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Gestalt, κάτοχος ECP (European Certificate of Psychotherapy). Μέλος της Επιτροπής των Εκπαιδευτικών Κριτηρίων της EAGT (European  Association for Gestalt Therapy). Ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Ψυχοθεραπείας & Εκπαίδευσης Gestalt Foundation και της EEΨG (Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt).

Χατζηλάκου Κάτια, M.Sc. Κοινωνικής και Κλινικής Ψυχολογίας Α.Π.Θ., Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Gestalt, μέλος Σ.Ε.Ψ. & EAGT (Ex-Chair of NOGT and External Relation of EAGT). Κάτοχος ECP (European Certificate of Psychotherapy). Ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Ψυχοθεραπείας & Εκπαίδευσης Gestalt Foundation και της EEΨG (Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt).

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  €410

Στην τιμή συμμετοχής περιλαμβάνεται και το κόστος διαμονής και το κόστος διατροφής (πρωϊνό, coffee breaks, δείπνο Παρασκευή βράδυ). Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής και το δείπνο του Σαββάτου.

 

Προσοχή: Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Λόγω διαμονής και ιδιαίτερης οργάνωσης, απαραίτητη προϋπόθεση για τη δήλωση συμμετοχής η καταβολή 30% του συνολικού κόστους του εργαστηρίου καθώς και η προκαταβολή του ξενοδοχείου 2 μήνες πριν τη διεξαγωγή του (το αργότερο μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2024).